tiistai 28. lokakuuta 2014

Tennarikakku

Tämän kakun suhteen sain täysin vapaat kädet. Kakku meni baby shower kutsuille ja tiedossa oli, että tulokas on poika, joten väreiksi valitsin mintun vihreän ja ruskean. Ensimmäistä kertaa pääsin kokeilemaan minitennarien tekemistä. Jee... Kakussa on täytteenä mustikkamousse. Vaahtismassan alla on marenkikreemi. Koristeet on sokerimassaa. Kakku on todella pieni eli alapohja on n.15 cm ja yläkakku n.10 cm.

Onnea Pienelle Tulokkaalle :)





sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Optimus Prime kakku

Onnin Optimus Prime kakussa täytteenä oli salmiakki-lakritsimousse sekä mangomousse. Kakussa on päällä vaahtislevy ja reunat on pursotettu FloraVispillä. Koristeet on sokerimassaa ja kakun reunassa Amerikan pastilleja sekä lakritsia.

Onnea Onni 7






Optimus Prime koriste

Meillä päin villitsee vieläkin Transformers villitys. Onnin koristetoiveena oli Optimus Prime ja liekkejä. Aikaisemmin olen tehnyt Transformers koristeita meidän esikoisen kakkuun. Hieman erillaisen Optimuksen tein tällä kertaa...


sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Hyydykekakku tuplamangolla

Tähän mangohyydykekakkuun tein sisälle hieman tuhdimman mangosydämen eli tuplasti mangoa sisälsi tämä kakku. Koristeena on tummasta suklaasta tehtyjä kiehkuroita.