perjantai 4. lokakuuta 2013

Merkkarikakku

Näitä pusseja meiltä löytyy sieltä täältä. Meillä meinaan asustaa yksi "merkkariholisti"..., joten pakkohan näistä oli kakku vääntää ja kivaa oli. Pikkasen otin vapauksia pussin toteutuksessa, joten se ei ole täysin yksi yhteen. Oma kakku kun oli kyseessä niin mukavasti tarjoutui mahdollisuus kokeilla jotain uutta. Kakkupohja on suklaakakkupohja ja täytteenä maitosuklaamousse. Ruskea kuorrute on kahvikreemiä, jota kokeilin nyt ensimmäistä kertaa ja täytyy kyllä sanoa, että ainakin kokeilussa ollut resepti oli aivan liian makea meikäläisen makuun. Musta pussi on kakkua, joka on kuorrutettu sokerimassalla. Kakun reuna oli niin ruma että oli pakko yrittää peittää sitä suklaalehdillä.


9 kommenttia:

 1. siis ei hyvää päivää...onko toi merkkaripussi tehty koriste??????? Siis toihan on ihan aito !!!! Mieletöntä !

  VastaaPoista
 2. Minäki luulin et pussi on aito. =D Hienoa työtä! Oletko maalannut pussin koristeet pastaväreillä vai onko kirjoituksetkin ym sokerimassaa?

  VastaaPoista
 3. No aidolta näytti minunkin silmiin tuo pussi! Piti ihan kahteen kertaan lukea ennenkuin käsitin, että se on sokerimassalla päällystettyä kakkua. Kiinnostaa kyllä muakin, että miten olet sen tehnyt?

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista :) Kiva kuulla, että pussi on tunnistettu. Pussin tein niin, että ensin harmaalla pastavärillä maalasin sabloonaa apuna käyttäen pääkallon mustalle fondantille. Sitten laitoin punaisesta sokerimassasta huivin. Tämän jälkeen kuorrutin kakun tekeleellä. Fazer merkin ja kirjaimet tein sokerimassasta ja pussista näkyvät merkkarit maalasin sokerimassalle, jonka jälkeen lisäsin ne ne kaikki kuorrutettuun kakkuun. Pussin päädyt on tehty erillisinä ja niihin teksti punaisella pastavärillä.

  VastaaPoista
 5. Meikä myös luuli sen aidoksi merkkaripussiksi. Taitavasti tehty!

  VastaaPoista
 6. Merkkaripussi on niin aidon näköinen, aivan mahtava!

  jos on aikaa, vilkaisepa mun blogiin, http//:cakesbymy.blogspot.fi
  lisää lukijoita olisivat tervetulleita =)
  /Michaela

  VastaaPoista
 7. Ei ole totta, tuo karkkipussi... tosi taiteilija olet :)

  VastaaPoista