sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Kinkkuvoileipäkakku

Tällaista voileipäkakkua nautiskeltiin itsenäisyyspäivänkaffeilla. Leipänä käytin vehnä- ja grahampaahtoleipää. Täytteenä oli kinkkua, ruohosipulituorejuustoa, tuoretta basilikaa, kevytranskankermaa ja kuohukermaa, hillosipuleita hienonnettuna sekä mausteita ja liivatelehtiä. Tämän massan päälle laitoin lisäksi hieman kurkkusalaattia. Kakun päällisessä ja reunapursotuksissa on kuohukermaa, maustamatonta tuorejuustoa ja kevytranskankermaa, myös ruusut on pursotettu tästä massasta. Ruusujen lehdet ja vihertävät kukat on kurkkua. Lisäksi koristeena tummia rypäleitä. Yleensä olen tehnyt leipäkakut leipämuruista, mutta tämän kakun tein leipäviipaleista, joita käytin myös kakun reunassa.




Ja vielä lähikuvaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti