lauantai 26. tammikuuta 2019

Fortnite kakku

Syyllisyyden tunne rinnassa tätä postausta aloittelen. Blogi on ollut hiljainen taas jo pitkään. Leipomispuolella kuitenkin tapahtuu eli leivonta edelleen jatkuu, kylläkin paljon muuta kuin kakkuja. Kuvaaminen on jäänyt lähes täysin. Tässä viime syksyltä yksi kakku, joka on odotellut pääsyä blogiin. Juhlien osallistujamäärä oli sen verran pieni, että kakku piti typistää pienemmäksi, joten alin kakkukerros on styroksia ja päällimmäinen syötävää. Yhtään en muista mitä kakun sisällä oli, mutta pinta oli kermaa ja koristeet tietenkin sokerimassaa.

Meidän pojilta tuli hyviä vinkkejä Fortniteen liittyen. Sain kuitenkin jonkin verran kuulla kun menin tekemään perinteisen käsikranaatin, joka ei muistuta yhtään Fortnitessä olevaa käsikranaattia. Se oli vaan niin kiva tehdä...


1 kommentti:

 1. Bagi Kalian yang sangat menyukai bola tentunya kalian ingin memasang pasangan yang kalian inginkan, bisa memasang di situs kami, karena pelayanan kami sudah sangat terpercaya bagi para orang orang yang bermain di situs kami silahkan kunjungi tempat kami untuk membuktikan bahwa kenyamanan dan kualitas dikami adalah yang terbaik.

  http://www.depositbolaspulsa.com/

  http://www.depositbolaspulsa.com/daftar-judi-bola/

  http://www.depositbolaspulsa.com/login-bola-sbobet/

  http://www.depositbolaspulsa.com/link-alternatif-sbobet88-situs-bola-deposit-pulsa/

  VastaaPoista