lauantai 30. huhtikuuta 2011

Roska-auto -kakku


Eetun toiveena oli syntymäpäiväkakuksi roska-auto, niin ja irtoroskis viereen. Koskaan aikaisemmin en ole muotokakkuja tehnyt ja täytyy sanoa, että hatun nosto kaikille muotokakun tekijöille. Täytteeksi Eetu valitsi pätkismoussen ja päärynän. Hauska juttu, vaikka Eetu itse ei syö täytekakkua, niin hänellä oli tarkat toiveet kakun täytteistä. Marsipaanin alla on sokerikreemi, jonka levittäminen kakun pinnalle oli enemmän kuin piinaavaa. Voi olla, että näin kokemattomana muotokakuntekijänä kaikki tuntui vähän säätämiseltä. Renkaat tein erillisinä ja ne on upotettu autoon.

Hyvää syntymäpäivää Eetu 5v !
Nuo keltaiset lentävien lokkien näköiset... ... joo, ne on banaaneja.


Ja tässä lähikuvaa vielä roskiksesta, joka on sisältä kakkua.2 kommenttia:

  1. Aivan käsittämättömän upea yksityiskohtineen kaikkineen! *henkäisee* Meillä on myös pikkuherra, jonka intohimon kohteena ovat roska-autot. Tällainen kakku olisi täydellinen unelmien täyttymys, mutta äidillään ei valitettavasti ole aikaa ja tuskin taitoakaan näin upean kakun nykertämiseen. Hienoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitokset kommentista. Täytyy myöntää, että aikaa tähän upposi yllättävän paljon, vaikka kakku on melko yksinkertainen moneen muuhun muotokakkuun verrattuna. Tämä oli ensimmäisiä muottokakkukokeiluja, joten monessa kohtaan mentiin "mutu"tuntumalla...

    VastaaPoista