torstai 1. toukokuuta 2014

18 v.

Tähän kakkuun sain täysin vapaat kädet, joten täytyihän tilaisuus käyttää hyväksi ja kokeilla uusia juttuja. Kirjakakku on jo pitkään kummitellut mielessä, mutta ei ole tullut mahdollisuutta sitä toteuttaa. Samoin tölkkikakun tekemisestä olen haaveillut. Kakku tuli kahdelle kaverukselle, jotka juhlistivat 18 v. syntymäpäiviään kavereiden kesken. Kakku oli tosi mielenkiintoinen projekti. Kaikki ei kylläkään mennyt niin kuin Strömsössä, mutta nyt olen taas monta asiaa viisaampi. Tölkin sisältö on kakkua. Kirja on kuorrutettu vaahtokarkkimassalla, mutta tölkki on sokerimassaa. Koristeet on kaikki sokerimassaa ja tölkistä valuva "kalja" pikeeriä.

ONNITTELUT MIIKA JA ROOPE !


9 kommenttia:

 1. Voi hyvää päivää. Taas niin mahdottoman upea luomus!

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän upea kakku! Tölkkikin ihankuin oikea ja tuo kynä! Niin ja ihankaikki - kertakaikkiaan upea!

  VastaaPoista
 3. Vau! Tosi hieno! Avaimet, kynä ja tölkki uskomattomia. Miten sait kynästä noin aidonnäköisen?

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista.
  Maiju: Kynän teko onnistui yllättävän helposti. Yleensä koristeiden teossa joutuu muutaman kerran uusimaan, mutta kynä tuli heti kerralla. Tällä kertaa näin... :)

  VastaaPoista
 5. Vau miten hieno! Kaikki niin aidon näköisiä varsinkin kynä :) Sulla on tosiaan taito hyppysissä :)

  VastaaPoista
 6. Siis vau! Oispa tosi hieno nähdä ja tietää miten teit esim. nuo avaimet ja sen lenkin.. Vaikka kuinka tihrustin, en erottanut niitä oikeista..

  VastaaPoista
 7. Ohhoh kyllä on ihan huippu hieno kakku!!!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista :)
  Suklaapossu: Taloavain on tehty silikonimuotilla ja autonavaimen muotoilin käsin, samoin lenkki jossa avaimet on niin on tehty käsin.

  VastaaPoista