Fetapinaattinyytit
(16 kpl)
8 lehtitaikinalevyä
Täyte:
150 g pinaattia
200 g kermaviiliä
3 kananmunaa
pippuria
suolaa
1 sipuli
400 g fetajuustokuutioita
kirsikkatomaattia
1-2 dl emmental raastetta (mustaleima)
- Ota lehtitaikinalevyt huoneenlämpöön ja anna niiden sulaa.
- Jaa levyt kahteen osaan ja painele, puolikkaat muffinipellin aukkoihin.
- Hienonna sipuli ja jaa jokaisen nyytin pohjalle.
- Laita pari fetakuutiota nyyttien pohjalle.
- Sekoita pinaatti, kermaviili, munat ja mausteet kulhossa.
- Täytä nyytit pinaattikermaseoksella ja ripottele päälle emmentalraastetta.
- Halkaise tomaatit ja asettele nyyttien päälle.
- Paista nyyttejä 200 asteessa uunin keskitasolla n. 15-20 minuuttia.
- Anna nyyttien jäähtyä kunnolla ja nosta vuoista tarjolle.
Nam! Näyttää hyvältä :) Tämä onkin ollut suosittu resepti meillä kotona! Tasi mennä teilläkin kaupaksi?
VastaaPoistaKiitos Annis hyvästä reseptistä. Toden totta tämä upposi meidän perheeseen niin, että hyvä kun ehdin ottaa kuvia. Tämä menee ehdottomasti top-10 nopeat suolaiset ! ;)
VastaaPoista