sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Halloween

Nämä päivitykset laahaavat hieman myöhässä. Halloweeniksi kokeilin ensimmäisen kerran red velvet -kakkua, johon täytteeksi tuli tuorejuustotäyte. Kakku oli melko makea, mutta onneksi se oli niin pieni, että tuhoaminen onnistui pienellä pinnistyksellä. Oranssi kuorrutus on voikreemiä ja päälle valutin Hopea toffee -karkeista tehtyä kuorrutetta. Koristeet on sokerimassaa ja kurpitsan sisällä on riisimuroherkkua. Yleensä en kakkuun laita mitään syötäväksi kelpaamatonta, mutta tässä kakussa tein ensimmäisen kerran poikkeuksen kun käytin rautalankaa lennättämään lepakkoja.


5 kommenttia:

  1. Ihana!! Kivoja nuo lentävät lepakot :)

    VastaaPoista
  2. Onks toi veitsiki massasta tehty???

    VastaaPoista
  3. Tajuttoman upea kakku! Itselläni Halloween-kakku jäi tänä vuonna väliin..

    VastaaPoista