maanantai 28. huhtikuuta 2014

Avengers kakku

Esikoisen syntymäpäiviä juhlittiin pääsiäisenä. Kakkutoiveena oli Avengers hahmoista Hulk, Ironman, Kapteeni Amerikka sekä Thorin leka. Koristeet on kaikki sokerimassaa. Kakun kuorrute on vaahtokarkkimassaa+sokerimassaa, jonka alla on marenkikreemi. Täytteenä kakussa on mansikkamousse+ mansikkasurvos.

ONNEA EETU 8 V. !





Suolaisen kastamisena oli lohivoileipäkakku ja pikkupitsoja.


Lisäksi synttäripöydästä löytyi mm. rahkadonitseja kuorrutettuna suklaalla (laitan niistä jossakin välissä ohjetta), mokkapöllöjä, macaronseja, kookos-suklaapullia, karkkipoppareita sekä cake popseja ja vadelmajuustokakku. Cake popseja tein toisten kerran elämässäni ja niistä piti tulla kissa Karvisen näköisiä, mutta tekijän "virta" loppui kesken ja kissoilta jäi raidat ja suut tekemättä, mutta näillä hieman apean näköisillä kissoilla mentiin...


Mokkapöllöjen silmät on halkaistuja  mini Oreo-keksejä. Alkujaan meinasin käyttää silminä mini Dominoita, mutta ne oli melko suuria, joten päädyin näihin pikkuriikkisiin mini Oreoihin.



Tätä juustokakun ohjetta testasin viikko takaperin. Silloin en saanut vadelmia, joten tein kakun persikalla. Vadelmajuustokakun ohje löytyy täältä.





3 kommenttia:

  1. Jestas mitkä tarjoilut!!!eipä ihme ,että pientä uupumista tuli:)donitsit aivan kuinarnoldsista ostetut.miten ihmeessä ne teit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henna: Juu, hieman lähti lapasesta... Donitsit on tehty minidonitsikoneella, laitan jossakin välissä siitä postausta :)

      Poista