sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Hello Kitty 6 in pink


Tämä Hello Kitty kulki kirjaimellisesti melko pitkän matkan saavuttaakseen lopullisen ulkonäkönsä. Kantapään kautta tuli kokeiltu tällaisen "melko" hauraan koristeen kuljetusta pyörällä. Täällä päin olevat huonokuntoiset pyörätiet ja melko kova tuuli "hieman" vaikeuttivat kuljetusta ja niinhän siinä kävi, että perille päästyään 4-numero oli rikki. Ja ei kun kuljetus takaisin kotiin ja nelonen uusiksi.

Ennen ensimmäistä pyörällä kuljetusta koriste oli tämän näköinen.Tässä vaiheessa sain päivänsankarilta lisätoivomusta koristeeseen eli HK:n rintaan kukka ja kukalle vihreä varsi. Joten tuhoja korjaillessa lisäilin myös nämä toiveet. Tämän jälkeen koriste sai ripauksen vihreää väriä. Tässä vaiheessa koriste oli tämän näköinen...


Ja kun ensimmäisellä kerralla ei usko, niin täytyihin sitä kokeilla vielä korjauksen jälkeen uudestaan kuljetusta pyörällä. Tällä kertaa perille päästyään koriste oli kärsinyt jo hieman enemmän tuhoa eli 4-numero oli täysin murusina, HK kädessä oleva sauva oli rikki, kuten myös HK:n viikset ja päässä olevat kukat. Niin ja osa alustassa olevista ruusuista. Joten ei kun koriste taas kotiin korjattavaksi.  Lopuksi kaksi pyörilykertaa viisaampana päätin kuljettaa koristeen autolla, joten loppu hyvin kaikki hyvin. Lopullisesta versiosta tuli mukavasti vähän värikkäämpi ja sauva muuttui tähtisauvasta kukkasauvaksi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti