maanantai 30. joulukuuta 2013

Pakastettu tiramisu

Tämä pakastettu "misu" oli mukava tuttavuus ja tätä tein ennen joulua peräti kolme kertaa, nam... Ohje on Täydelliset täytekakut -kirjasta. Hieman ohjetta tuunasin, mm. kakun sisään tulevan suklaakastikkeen määrän tuplasin. Keksipohja on Marie-kekseistä ja sisukseen tuli mm. kermaa, mascarponea ja kahvilikööriä. Kakun sisään tuli yksi kerros Marie-keksejä, jotka lioteltiin kahvisiirappiliuoksessa. Kakun päälle siivilöin kaakaojauhetta ja lisäksi vuolin tummasta suklaasta lastuja.

OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2014 !

7 kommenttia:

  1. uuuuuh! Näyttää ihanalle! Hyvää Uutta Vuotta!

    t. Maarit/Lempikakku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maarit. Oikein makoisaa Uutta Vuotta sinullekin :)

      Poista
  2. Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2014

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa ja näyttää ihanalta kakulta... varmasti hyvääkin:) Hyvää uutta vuotta sinullekin!

    VastaaPoista
  4. Hei! Vasta eka kertaa tutustumassa blogiisi... Kauniita kuvia ja varmasti herkullisia kakkuja joita mieluusti kokeilisin itsekin - mutta en ole onnistunut löytämään mitään ohjeita miten nämä kakut ovat syntyneet...?! Missä reseptit?

    VastaaPoista
  5. Hyvää alkanutta uutta vuotta kaikille ja kiitos kommenteista. Valitettavasti ohjeita/reseptejä en ole ehtinyt blogiini kirjoitella. Välillä meinaa pelkkien kuvienkin päivitykset roikkuvan. Jatkossa otan tavoitteeksi ainakin joihinkin postauksiin saada mukaan myös reseptit/ohjeet.

    VastaaPoista
  6. Hienoa, kiitokset :)

    VastaaPoista