maanantai 18. tammikuuta 2016

Konvehtien täytteitä


KONVEHTIEN TÄYTTEITÄ:

Mango-passionganache:
(n.21 kohvehtiin)

16.6 g kermaa
50 g mangososetta
16.5 g paseerattua passionhedelmää
8 g glukoosia
100 g valkosuklaata
21.7 g suolatonta voita
3.3 g passionlikööriä (tämän jätin pois)

- rouhi valkosuklaa kulhoon
- kuumenna kerma, mangosose, passion ja glukoosi lähes kiehumispisteeseen
- kaada kuumennettu seos rouhitun valkosuklaan päälle ja anna seoksen olla n.1-2 min, jonka jälkeen sekoita seos tasaiseksi
- lisää huoneenlämpöinen suolaton voi sekä tarvittaessa passionlikööri ja sekoita tasaiseksi


Mustaherkukkatäyte:
(n.21 konvehtiin)

80 g valkosuklaata
40 g paseerattua mustaherukkaa
10 g kermaa
5 g suolatonta voita

- rouhi valkosuklaa kulhoon
- kuumenna kerma ja mustaherukka lähes kiehumispisteeseen
- kaada kuumennettu seos rouhitun valkosuklaan päälle ja anna seoksen olla n. 1-2 min, jonka jälkeen sekoita seos tasaiseksi
- lisää huoneenlämpöinen suolaton voi ja sekoita tasaiseksi


Kookos-limetäyte:
(n.21 konvehtiin)

1 pienen limetin kuoriraaste + tarv.mehua
½ dl kuohukermaa
2 rkl kookoshiutaleita
100 g valkosuklaata
24 g huoneenlämpöistä voita

- kiehauta kattilassa kuoriraaste, kerma ja kookoshiutaleet, ota pois liedeltä ja anna makujen imeytyä n.½ tuntia
- rouhi valkosuklaa kulhoon ja kuumenna kerma-kookos-limeseos uudestaan ja kaada seos siivilän läpi valkosuklaan päälle, odota n.2 min ja sekoita seos tasaiseksi, (tarvittaessa voit lisätä limetin mehua)
- anna seoksen jäähtyä n.30 asteeseen ja lisää pilkottu huoneenlämpöinen voi, sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella poraamalla

1 kommentti:

  1. Nam, ihanan näköisiä ja varmasti myös herkullisia. Näitä on pakko kyllä kokeilla :)

    VastaaPoista