tiistai 1. tammikuuta 2013

Hyvää Uutta Vuotta 2013

Tämän kakun myötä toivotan kaikille blogini lukijoille oikein hyvää uutta vuotta 2013. Kakussa on täytteenä vadelmahilloa ja vadelmamousse (vadelmamoussen ohje pikku murusia-blogista). Moussessa ei käytetty liivatetta, vaan hyydyttäminen tapahtui vaahtokarkkien avulla. Kakun kostutukseen käytin vadelmamehua ja suklaakuorrutteessa on sekoitus sekä tummaa suklaata että maitosuklaata. Koristeena pakastevadelmia ja -punaherukoita, valkoisia Candy Melts -lehtiä sekä Fazerin maitosuklaa -lehtiä.


6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Maarit. Itsekin olen tyytyväinen suklaakuorrutuksen onnistumiseen, suklaa kun on niin konstikasta käsiteltävää näin amatöörileipurille... :)

      Poista