keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Rotinakakku

Kävin katsomassa pientä tyttövauvaa ja viemisiksi vein suklaakakun. Kakku oli todella suklainen eli pohja oli suklaakakkupohja ja välissä oli valkosuklaa-, maitosuklaa- ja tumma suklaamousset. Kreeminä suklaavoikreemi ja päälle valutin hieman tummaa suklaata. Niin ja macaronseissa on maitosuklaatäyte, joten suklaata löytyy... Ei oikein imettävän äidin paras kakkuvaihtoehto, mutta pieninä annoksina nautittuna ei toivottavasti pahasti vaivannut pienokaisen vatsaa. On ne vauvat vaan niin suloisia ja pieniä :)

Onnittelut koko perheelle !

3 kommenttia:

 1. VauTsivau! Todella hieno ja varmasti maistuva kakku! Olisko sulla macaroneihin hyvä ohje? Mä oon kokeillu kolmesti enkä onnistunut.

  VastaaPoista
 2. Ihana :) Tuollaiset suklaavalutukset mä vielä joku kerta haluan tehdä. Ongelma on, että kaikki kivat kokeiluideat pitää toteuttaa aina ekaksi omiin kakkuihin, ja sillä on tuhoisat seuraukset ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos :)
  Liisa: Kakku oli todella maistuva ja suklainen. Muutaman epäonnisen macarons ohjeen jälkeen löysin Kermaruusun blogista tosi hyvän macaron reseptin ja vinkkejä, joiden avulla onnistuin. Jee... Kannattaa käydä pongaamassa resepti sieltä ja tehdä juuri niin kuin ohjeissa sanotaan.
  MariAnnika: Aivan totta, kotikokeilut juuttuu melko helposti laitoihin... Tähän olen keksinyt hyvän ratkaisun; ystävät, työkaverit, naapurit. Toimii...

  VastaaPoista